Bamboe pennen bedrukken

bedrukte bamboe pennenBamboe pennen: een duurzame keuze

Ben je op zoek naar een pen die lang mee gaat en ook nog eens goed is voor het milieu? Kies dan voor een mooie bamboe pen. Bamboe is een duurzaam materiaal omdat het zeer snel groeit -tot wel een meter per dag- en bovendien makkelijk te recyclen is. Het materiaal ziet er ook nog eens heel stoer uit en bamboe is erg geschikt om te bedrukken. Ideaal dus als relatiegeschenk voor een bedrijf dat een duurzaam en trendy imago wil uitstralen. Jouw (potentiële) klanten zullen dit geschenk zeker waarderen.

Onderscheid je bedrijf van de massa

Door bamboe pennen te gebruiken voor promotionele doeleinden val je extra op tussen al die – goedkoop ogende – plastic pennen die de meeste organisaties gebruiken. Bovendien maak je een duidelijke statement door bewust voor duurzame pennen te kiezen. De prijs ligt hoger dan onze budget pennen, maar daar staat tegenover dat bamboe pennen veel langer bewaard zullen worden. Wanneer een plastic pen leeg is dan gooien we deze gewoon weg. Een bamboe pen is te mooi om zomaar weg te gooien. Laat daar nou toevallig jouw bedrijfsslogan of logo op staan en je maakt nog jaren lang gratis reclame voor je bedrijf.

Bamboe pen met bedrukking

Welke bedrukking is geschikt voor bamboe pennen? Deze pennen kunnen net als kunststof pennen met meerdere kleuren worden bedrukt, bijvoorbeeld met een logo in 2 of 3 kleuren. Tampondruk is hiervoor de meest geschikte druktechniek. Bij sommige pennen kan zelfs de clip bedrukt worden. Wil je extra nadruk leggen op het materiaal van de pen, gebruik dan 1 kleur of een gravering. Het is ook mogelijk om bamboe pennen te leveren in een prachtige bamboe geschenkbox.

Bedruk bamboe pennen bij PennenshopXL

Momenteel hebben wij 14 populaire en zeer betaalbare bamboe pennen op voorraad waar je uit kunt kiezen. Voor de liefhebbers hebben wij ook een bamboe pen met stylus functie. Al deze ecologische pennen hebben een luxe afwerking en zijn daardoor een lust voor het oog en fijn om in de hand te houden. Laat bamboe pennen bedrukken bij PennenshopXL om er zeker van te zijn dat je de laagste prijs betaalt en de beste kwaliteit in huis haalt. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
[productsvs skus=”LT87518,AP809428,P610.31″]